Check voor vertrek: Hoeksche Waard Onderweg, Digitale kalender met werkzaamheden Heinenoordtunnel in 2024 nu beschikbaar!

0
959

Hoeksche Waard – Rijkswaterstaat werkt aan de renovatie en vervanging van de bestaande infrastructuur. Ook in 2024 wordt de Heinenoordtunnel gerenoveerd.  In 2024 is de Heinenoordtunnel verschillende weekenden, in verschillende rijrichtingen (1 of beide) dicht. In de zomer, van 26 juli t/m 9 augustus, is de tunnel in beide richtingen dicht. De afsluitingen hebben we, net als in 2023, overzichtelijk in een digitale agenda  gezet die uw makkelijk voor het hele jaar kunt importeren in uw digitale agenda.

Digitale kalender eenvoudig in je digitale agenda te laden.

Reden genoeg voor Hoeksche Waard Onderweg om een digitale kalender te lanceren die je kan importeren naar je digitale agenda zoals die van Google, Outlook en andere digitale agenda’s Bekijk hier de kalender en importeer de afsluitingen en omleidingen in je digitale agenda!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.