Donderdag 8 december: Online informatiebijeenkomst renovaties Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel

0
147

Op donderdag 8 december om 19.00 uur organiseert Rijkswaterstaat een online informatiebijeenkomst over de renovaties van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel.

Na meer dan 50 jaar intensief gebruik, moeten de tunnel en de brug grondig worden gerenoveerd zodat ze veilig en beschikbaar blijven. De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Voor beide projecten zijn afsluitingen nodig. Die zorgen voor veel hinder voor het wegverkeer en voor de hoge scheepvaart op het Haringvliet. Rijkswaterstaat treft verschillende maatregelen om de hinder te beperken.

Kijk online

Tijdens het webinar geven medewerkers uitleg over de werkzaamheden, de hinder voor het verkeer en de maatregelen die nodig zijn om de hinder te kunnen beperken. Het webinar kunt u volgen via https://vimeo.com/event/2614771.

Meer informatie

Bent u niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, informatie over de renovaties vindt u op rijkswaterstaat.nl/renovatieharingvlietbrug of rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.