Maandag 21 augustus: Zwarte Maandag in de Hoeksche Waard door afsluiting Heinenoordtunnel

0
404

Op maandag 21 augustus is de schoolvakantie afgelopen en beginnen de scholen in deze regio weer. Zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs in de Hoeksche Waard openen hun deuren voor leerlingen. Ook neemt het aantal woon-werkverkeer toe op die dag. Bovendien moeten veel inwoners aan deze tijdelijke, nieuwe situatie wennen. Daarom verwachten wij meer drukte op de wegen in de Hoeksche Waard door de afsluiting van de Heinenoordtunnel. Houd rekening met extra reistijd en plan indien mogelijk een vrije dag in en  afspraken met leveranciers en klanten slim – waar mogelijk digitaal – en/of zorg dat u en uw medewerkers op tijd vertrekken.


We houden het voor alle medeweggebruikers zo veilig mogelijk. Voorkom daarom haast en tijdnood door de drukte op de wegen continu te scannen. Google Maps geeft over het algemeen een realistisch beeld waar het op dat moment in de Hoeksche Waard en daarbuiten druk is.

Importeer alle afsluitingen in uw digitale agenda via www.hwonderweg.nl/werkzaamheden


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.