Video: Afsluiting Heinenoordtunnel omzeilen met bus

0
160

De Heinenoordtunnel in de A29 is toe aan een grote renovatie. In 2023 en 2024 zijn er verschillende momenten waar de tunnel is afgesloten voor het wegverkeer. Het openbaar vervoer van Connexxion blijft doorrijden.Dit weekend is de tunnel in de richting naar de Hoeksche Waard / Bergen op Zoom afgesloten. Onze verslaggevers Pascal Kerpel en Cathy van Essen namen de bus vanaf Rotterdam Zuidplein naar het Heinenoord busstation en lieten zien hoe snel en makkelijk je met de bus door de langzaamverkeerstunnel gaat.

Om overlast te beperken heeft Connexxion in samenwerking met Rijkswaterstaat het openbaar vervoer uitgebreid. Wanneer de Heinenoordtunnel in beide richtingen is afgesloten rijden pendelbussen door de Tweede Heinenoordtunnel.

Wil je op de hoogte blijven van alle afsluitingen van de Heinenoordtunnel? Hou dan www.hwonderweg.nl en www.rws.nl in de gaten!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.