Heinenoordtunnel A29 komend weekend dicht richting Bergen op Zoom

0
121
Foto RWS

Vanaf vrijdag 2 juni 22.00 uur tot maandag 5 juni 05.00 uur is de tunnel richting Bergen op Zoom dicht.

Houd rekening met extra reistijd – bovenop de normale reistijd – die op drukke momenten kan oplopen tot een uur. Volg de aangegeven omleidingen en check voor vertrek de actuele verkeerssituatie.

Reis, als het kan, met het OV 🚌 of de fiets 🚲 en reis zoveel mogelijk samen.
De fietsbuis is open en bussen rijden volgens de normale dienstregeling. De ponten Rhoonsveer en Puttershoek-Zwijndrecht varen weer in de weekenden en zijn gratis voor fietsers. De overtocht pont ⛴ Nieuw-Beijerland is gratis voor (brom)fietsers en motoren. Met de (brom)fiets is de pont een goed alternatief voor de auto en het scheelt lang in de wachtrij staan.

Omleiding voor doorgaand (vracht)verkeer richting Bergen op Zoom is via de A16 en A17. Omleiding lokaal verkeer is via de N217. De Kiltunnel is in de afgesloten rijrichting tolvrij.

Meer informatie over de werkzaamheden, de volgende afsluitingen en de maatregelen om de hinder te beperken vindt u hier👉 www.rijkswaterstaat.nl/renovatieheinenoordtunnel


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.