Gemeente Hoeksche Waard sluit sluiproutes af tijdens weekendafsluiting Heinenoordtunnel richting Rotterdam

0
352
Foto Rijkswaterstaat

Gemeente Hoeksche Waard heeft in overleg met waterschap Hollandse Delta en de provincie Zuid-Holland afgesproken om met ingang van komend weekeinde een aantal aanvullende maatregelen te treffen tijdens de afsluiting van de oostelijke buis van de Heinenoordtunnel (in de richting van Rotterdam). Dit is vooral bedoeld om overlast op de Molendijk tussen Puttershoek en ’s-Gravendeel te voorkomen.

Het gaat om de volgende maatregelen:

📍 De Molendijk bij Puttershoek wordt door het waterschap vanaf de kruising bij het Schouteneinde tijdelijk afgesloten voor verkeer. Alleen bestemmingsverkeer mag er door. Overig verkeer kan gebruik maken van de N217 en via de Tweede Kruisweg terug naar de Molendijk. Dit geldt alleen op zaterdagen van 10:00 tot 18:00 uur zolang dit nodig is.

📍 De Rondweg bij Maasdam, de parallelweg langs de N217 tussen de rotondes bij de Sportlaan en de N491 (Trambaan), wordt afgesloten voor sluipverkeer.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.