Mogelijk uitval bussen tijdens de afsluiting van de Heinenoordtunnel

0
457
Foto Vincent Seele

Vanaf vrijdag 28 april 22.00 tot maandag 8 mei 05.00 is de Heinenoordtunnel (A29) in beide richtingen afgesloten 🚧.

Connexxion rijdt tijdens de afsluiting op werkdagen (doordeweeks) met pendeldiensten tussen busstation Heinenoord en Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lombardijen en Barendrecht station 🚌. Kijk voor de dienstregeling en meer informatie op: www.connexxion.nl/renovatieheinenoordtunnelwww.connexxion.nl/renovatieheinenoordtunnel

Connexxion heeft helaas te maken met een hoog aantal zieken waardoor er busritten kunnen uitvallen. De situatie kan per dag verschillen. We raden u daarom aan om uw reis zo kort mogelijk voor vertrek te plannen, voor een zo actueel mogelijk advies.

🚗 Ga je toch met de auto? Houd rekening met omleidingen en extra reistijd ⏱ die op drukke momenten kan oplopen tot meer dan een uur. Om de doorstroming op de N217 op gang te houden en sluipverkeer tegen te gaan zijn een aantal lokale wegen afgesloten. Het gaat om:
• de Molendijk tussen Puttershoek en ‘s-Gravendeel
ter hoogte van Schouteneinde
• Blaaksedijk-West en Blaaksedijk–Oost
• Schelpweg/Steenplaats in Strijen
• Parallelweg N217 ter hoogte van de Sportlaan in Maasdam

Check voor vertrek de actuele verkeerssituatie op www.rwsverkeersinfo.nlwww.rwsverkeersinfo.nl of www.renovatieheinenoordtunnel.nlwww.renovatieheinenoordtunnel.nl en importeer de werkzaamheden en afsluitingen in uw digitale agenda via https://www.hwonderweg.nl/werkzaamheden/

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor de gratis nieuwsbrief van Hoeksche Waard Nieuws.